Jag vet att havregryn egentligen är glutenfria men nu när jag ska testa vara helt glutenfri ett tag så tänkte jag bojkotta havregrynen också för säkerhets skull
Jag tycker om att hitta på egna recept och brukar inte så ofta göra recept som andra gjort, men ibland så får jag syn på ett recept som jag bara måste prova och detta är ett av dem
Visst är det bra när man hittar något nyttigt som även är gott. Man önskar ju att alla bakverk och andra goda saker vore rena hälsokosten, me tyvärr så är det ju önskedrömmar
Jag gör en sats dadel bollar eller nyttiga havrebollar som jag lagt upp recept på tidigare och har under veckan i kylskåpet en burk och när jag blir sugen på en fika så tar jag 2 av dessa
För ett tag sen fick jag upp i mitt flöde på insta ett spännande recept på chokladbollar med Ehrmann Protein Pudding, tror kontot heter healtyiishappy_
Så vansinnigt goda. För några år sen gjorde jag choklad bollar med kesella i och ett par dadlar. De var goda, receptet finns här på bloggen sök under chokladbollar av dadel och mandel
Kokosbollar med smak av kaffe och carob. Här har grundreceptet på våra HÄLSOSMARTA bollar smaksatts med två av mina smakfavoriter för tillfället - kaffe och carob
Jag och min sambo är på en liten "Sverige-turné" nu på semestern och idag är vi i Gävle. Och man kan ju inte vara i Gävle utan att besöka Thomas som är ägare på Proteinbutiken och hans butik som ligger på Norra gatan 1
Hemmagjorda proteinbars har varit ett stående inslag som mellanmål både i veckorna och som när vi åker iväg någonstans de senaste åren, i våras bestämde jag mig dock för att se om jag kunde ta dem ett steg vidare för att få i mer protein och samtidigt hålla den totala energimängden konstant eller till och med få den lite lägre