smörj in tonfisken med olja, salta & peppra. droppa i fisksås efter smak. fisksås. grilla eller stek tonfisken på hög värme ca 45 sekunder per sida. 4 rejäla bitar tonfisk
Tina fisken o lägg torskblocket i en ugnsform. Man kan ta vanlig fisk fond med eftersom jag hade kvar av den lagen som kräftorna låg i så tig jag 1 dl av den. Häll all sås över fisken o toppa med riven ost o in i 20 minuter på 200 grader
Vad blir det för mat idag. Den frågan får jag nästan direkt när jag hämtar hem killarna. Då det gäller att alltid ha ett svar annars blir det alltid önskemål om pannkaka
Jag fick en leverans med en hel korg med fräscht nyskördat från föräldrarnas lantställe. Rödbetor kokades, små franska delikatesspotatisar likaså, purjolöken smältes ner i lite smör och vitt vin, de svartskaliga tomaterna med såväl grönt som rött innandöme stektes och det hela serverades med örtbakad lax och en hemgjord hollandaise som fått extra smak av de färska örterna från skördekorgen
Pressa ur vattnet från spenaten och stek ihop med löken, smula över fiskbuljong. Fisk,. 4 st frysta laxfiléer 1 gullök1 vitlöksklyfta3 dl vitvin1 dl vatten3 dl grädde2 fiskbuljongtärning 450 gr bladspenatSaltSvartpeppar maizena Gör såhär Tina spenaten och laxen. 2 fiskbuljongtärning
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skala och klyfta potatisen och lägg i en ugnsfast form. Tillsätt olja och salt efter smak och blanda om ordentligt