IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Lägg laxen på folien och fördela grönsakerna och potatisen över och omkring. Salta och peppra laxbitarna och stek dem hastigti den varma panna så att de får lite färg
Båda är ju dessutom otroligt goda just tilllax. Dagens middag blev en succé där jag testade liteolika smaker, var lite osäker på hur fetaost och pepparrot skulle göra sigtillsammans
Medan rödlöken liggeri vatten så lägg laxfiléernai en smörsmord ugnssäker form och salta. Skär sedan rödlöken i tunna skivor och lägg de i vatten, så att den får en mildare smak
Pressa citronenöverlaxen. Strö över finhackaddill och slå på vispgrädden. Jag har även gjort en variation där jag har använt vittvin och litecitronistället för bara citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.