4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan
4 1/2 purjolök 4 port ris eller annat gryn ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt och peppar 390 g pastasås med tomat och basilika 1 tsk torkad timjan 1 dl mjölk 1 gul paprika 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
Orientalisk kycklinggryta (4 portioner). 300 g kycklingkött (eller fläsk). 300 g kycklingkött. Det här är ett recept från min gamla hem- och konsumentkunskapsbok som jag hade när jag gick i högstadiet
Stek kycklingen i olivolja. Så här gör du 25 minuter Strimla kycklingfiléerna. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 0 400 g kycklinglårfilé
Putsa och skär kycklingen i mindre bitar. Servera kyckling-spetten med mos och sås. Blanda kycklingen med hälften av vitlöken, olivolja, 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Trä upp kycklingen på 8 små träspett. Grilla spetten i grillpanna runt om ca 8 min tills kycklingen är genomstekt. Ca 410 kcal per portion, 16 g fett, 30 g protein, 35 g kolhydrater kycklinglårfilé