Tillsätt soltorkade tomater, all lök, paprikan, coctailtomaterna och låt det fräsa ihop. 4 st soltorkade tomater i olja, hackade. 8-10 st coctailtomater, delade i halvor
Härligt krämig sås som var bedrägligt mild med en härlig aromatisk pepparhetta i slutet. Serverade med tunnskivade mandelpotatisar som smörstekts till perfektion samt en tomatsallad som fått sig en rejäl nypa socker
4 bitar lax ca 500 gr. Färskost med pepparrot. 1 äpple. Salt och peppar. Sätt ugnen på 150 grader. Gör ett snitt i laxbitarna och fyll dem med färskosten
Häll på tomatpuré och vatten så att köttet täcks. Slottsstek1-1 1/2 kg fransyska2 gula lökar3 morötter4 msk tomatpuré3 msk svartvinbärsgeleSaltSvartpepparVatten5 dl gräddeSojaPressgurka1 gurka2 tsk salt2 dl vatten 1/2 dl socker3 msk ättikaDill eller persiljaGör så här. 4 msk tomatpuré
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
I indisk matlagning är det vanligt att marinera kyckling i yoghurt. Otroligt att vädret kan vända så plötsligt och det är så kallt ute att man behöver vantar på sig, eller så får man jobba sig varm