Gubbröra och fröknäcke Hata eller älska - så brukar inställningen vara till. Gubbröra, ca 8 bufféportioner. Blanda 125 g hackad anjovis, 3 hackade hårdkokta ägg och 1 dl hackad dill Kobbar och Krubb
Gubbröra på lax Sill och ansjovis passar inte alla och då är gubbröra på mjäll, rosa, kallrökt. lax ett otroligt gott alternativ Kickis mat och resor
Gubbröra Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Supergod. 4 portioner1 burk ansjovisfilé, 125 g4 hårdkokta ägg1 rödlök1/2 dl gräddfil1/2 dl créme fraiche1/2 dl hackad dill1/2 dl hackad gräslökVitpeppar(Ansjovisspad)Hacka ansjovisen och skala och hacka äggen och rödlöken Mat 365
Klassisk gubbröra – vårt bästa recept Så här gör du. 20 minuter. Koka äggen (krämig gula). Häll av spadet och hacka sillen. Blanda med hackat ägg, majonnäs, lök, kaviar och dill mittkok.expressen.se
Portionsomelett med trattkantarellycka Denna förrätt testade jag ikväll då lillsyrran kom över och det kommer att bli en favoritförrätt när vi får middagsgäster Syster dessert
Torsk med bacon och soltorkade tomater En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. Passar utmärkt till pressad potatis Lolos Matblogg
Tonfiskröra till mackor Blanda alla ingredienser. Bred på en rostad franska eller använd som fyllning i ubåtar. Toppa med sallad och tomater Matklubben.nu
Tonfiskröra på rågbröd 1. Skär rågkushalvorna i fyra bitar. Blanda ihop majonnäs, tonfisk, gräslök, rödlök, crème fraiche och smaka av med salt och peppar Tasteline