H äter inte formbröd så vi körde på ett mörkare till honom… Funkar fint. Håller på och testar olika fabrikat för tillfället och detta var Zetas Mozzarella
1 ägg, kokat hackat1 msk majjo2 msk kesella1 cm finhackad purjopersilja eller annat gröntganska mycket salt & peppar1/2 dl riven parmesanoch sen hade jag lite riven morot i också+cornichonger 1 ägg
Blanda lite tonfisk och Creme Fraiche. Krydda lite med dillfrön och enklick fransk senap. Lägg på formbröd (eller liknande), lägg över liteost och värm helst i vanlig ugn eller i mikro
Låt stå i kyl och dra sig tills potatisen är klar. Recept. Gäst. lör, 2013-08-17 12. 01. 5min. (4). Sila bort vattnet från tonfisken ordentligtRör ihop alla ingredienser
Här hemma har vi en ny favorit till frukost och det är grillade mackor. Jag har haft en liten bloggpaus men nu är jag tillbaka med massor av nya recept
Tekakorna är perfekta till olika slags matiga mackor. Tekakorna är hur lättbakade som helst, bara man kommer ihåg att ta fram surdegsgrunden i tid så att den hinner vakna till liv ur sin dvala
Jag gör aldrig varma mackor utan tomater. De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
I våras fick jag ett mail från friluftsföretaget Eldmark i Sorsele med frågan om jag kunde ta fram en formfranska som passade till deras nytillverkade mackjärn av stål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.