Crabstick- och parmaröra Rör ihop gräddfil och majonnäs till en slät sås. Skiva crabstick i slantar. Finhacka champinjonerna. Strimla parmaskinkan Matklubben.nu
Glacerade revbensspjäll med örtrostade rotsaker och het paprikasås Den här rätten påbörjade jag 24 timmar innan servering. Då lades revbenen i en marinad och fick sedan ligga i den över natten Skolkocken
Grön tomatmarmelad med ingefära 5) Ös upp marmeladen på varma, perfekt rena burkar (jag kokar mina burkar och lock i vatten en kort stund) Dagmar's Kitchen
Lyxa till nyårsfesten med snittar. Snittar till champagne. Snittar till champagne och bubbel gör nyårsfesten glammigare och godare. Här är snittarna som sätter guldkant på partyt Blombergs Mat & Dryck
Långkokt karré, fantastiskt god Att få till ett riktigt bra långkok är nästan som att komma till himlen. Det är sååå väldigt värt all väntan Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!