Jag hittade ett recept som Tove gjort på muffins, som hon inte var helt nöjd med, hon tyckte att de blev för kompakta och skulle nog skippa den vita chokladen nästa gång
Dessa M&M kakerutor är farligt goda, och något alla som älska choklad och kakdeg bara måste prova…. 2 cups of M&Ms / 5 dl M&Ms (nonstop går också bra). / 5 dl M&Ms (nonstop går också bra)
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Tryck ner några NonStop i varje kaka. Ca 30-35 stycken2 ägg5 dl vetemjöl200 g smör, margarin3 dl råsocker1 msk vaniljsocker1 tsk bikarbonat1 krm salt 150 g hackad mandel1 påse Non Top (350 g)Ugn. Tillsätt dem tillsammans med 100 g grovhackad NonStop och mandeln, rör ihop alltsammans. Platta ut dem med handen till ca 6 cm
Tag en sked och sleva upp små bollar på plåten (täck med bakplåtspapper först). Ni kan även blanda ex 200 g mörk och 100 g ljus choklad)130-150 g nonstopeller m&mVärm ugnen till 200 grader. Grädda dem i mitten av ugnen i ca 10 min eller tills de fått fin färg