Den här rätten kan tillagas med vilken vit fisk du föredrar men jag tillagar den med torsk. Tricket till att få den perfekta fisken är att fritera den i riktigt varm olja, tillsätt aldrig fisken i en olja som inte är tillräckligt varm, då blir den inte krispig
1. Sätt ugnen på det gradantal som brödförpackningen visar. 2. Soppa. Skala och grovhacka lök och vitlök. 3. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs lök, vitlök, chiliflakes och basilika på medelvärme utan att det tar färg
Nöden är uppfinningarnas moder – så även vad gäller denna lite ovanliga kombination. Hemkommen från sportlovet i Alperna var kylen märkbart tom med bara några skvalpande halvledsna grönsaker
Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda med ädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
Kassler är något som går hem hos alla här hemma. Så enkelt att ha att göra med. Behövs inte kryddas, marineras osv och passar till det mesta som ris, pasta och potatis
Lovade ju att visa er mammas födelsedagsmiddag som hon önskade i fredags. Det blev kallskuret kött och potatisgratäng och som alltid vill hon ha en varm gräddsås till så hon fick som hon ville
Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
16. feb. 2016. 54. 0. Lchf Baconlindad Torskfilé med Senapsgrädde. Torskdags, var det idag när det är tisdag. Gjorde världens enklaste och kanske den godaste såsen till
Idag har jag varit ledig från jobbet, men har ändå haft dagen fullspäckad. Jag började dagen med ett pass på gymmet och sen blev det ett besök hos frissan
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus