Den här rätten passar lika bra som festmåltid och vardagsmat. 4 pers400 g kassler1 röd paprika1 liten burk ananas1 bit purjolök2 msk smör2 tsk curry4 msk tomatketchup1/2 burk krossade tomater2 dl creme fraiche2 pressade vitlöksklyftor1 krm paprikapulversalt, pepparGÖR SÅ HÄR
Fredag och ingen röst kvar så vad gör jag när jag inte kan prata. Joooo, lagar mat och bakar såklart. Innan jag ska slänga mej på soffan framför nån film
Putsa kasslern och skär den i tunna skivor. Lägg dem omlott i en stor form med lock. Rör samman alla ingredienserna till marinaden, häll den över köttet och täck med lock
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Köttfärs1 påse tacokryddaSvartpeppar1 liten lök finhackad3 vitlöksklyftor, pressade 1 rulle smördegRiven ost1 burk cremé fraicheca 1 msk paprikakrydda och ca 1 msk chilikrydda4 matskedar smält cheddar från Tex Mex Santa Maria Rulla ut smördegen i formen och forma den så att den täcker hela pajformen och nagga med en gaffel
Tillagningstid ca 35 min. 1. Sätt ugnen på 225° 2. Koka broccolinenligt anvisningar på förpackningen. Låt den rinna av väl och läggbroccolin på botten i en smord ugnsäker form