När det blir varmare ute blir jag mindre sugen på att ställa mig och koka gröt på morgonen. För nåt år sen var "overnight oats" eller "oats in a jar" en hypad frukost på sociala medier, men det är först nu som jag fallit för den
En klassisk dansk Flæskesteg med rödkål är otroligt gott. 4 persCa 1,2kg Ribbestek eller Ca 7-800g Kotlettrad med svålSalt, helst GourmetsaltCa ½dl Steksky2½dl Matlagningsgrädde½msk Vetemjöl1msk Kalvfond½dl MjölkLite sojaSaltVitpepparLägg steken med svålen nedåt i en ugnseldfast form
Nu ska ni i alla fall få receptet på det vi bjöd på för ett tag sen när det var matstafett i byn. Det var min man som skötte tillagningen, så det kan inte ha varit så svårt
I bland blir jag bara irriterad över att läsa allas statusrader på "fejjan" om hur underbart allt är, vilket underbart väder det är och hur långt man har sprungit