Denna typ av frukost/mellanmål gör jag ganska ofta skulle jag säga. Ungefär varje dag. Jag äter den mest som en yoghurt med frebacos havreringar i som ni kan se på bilden
1. Paleogröt. 2 ägg, 1 dl kokosgrädde, 1 msk kokosmjöl. Smaksättning, tex. kanel och kardemumma. 2. Äggmuffins. Prosciutto i en muffinsform, knäck 1 ett ägg och strö över lite salt, peppar och färsk basilika
Blev plötsligt sugen på scones till frukost idag och passade samtidigt på att experimentera lite. Har nyligen blivit diagnostiserad med gallsten och kan inte äta alltför mycket fett (och en del andra grejer) utan att reta gallblåsan, så jag ville hitta på ett gott recept med låg fetthalt
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Overnight Oats, hälsofrukost utan dess like. Den här äppelpajsvarianten är överfull med nyttigheter som chiafrön, havregryn, havremjölk, rivet äpple samt kryddor som kanel och kardemumma
Chiatrifle med bär. Välkommen till chiahimlen. Vackert, gott, nyttigt och alldeles fantastiskt. Passar lika bra som en festlig dessert eller ett mättande mellanmål
Detta blev fruktansvärt gott. MUMS. Som att äta fikagodis till frukost. Dessutom blir det glutenfritt och veganvänligt om man väljer en annan granola att toppa med
I’m welcoming December with this creamy goddess. Almost like Snow white. Filled with snow flakes, oh sorry I mean coconut flakes… and frozen fruits, cinnamon, creamy almond butter… All of my favourites
I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex
instagram 100kitchenstories. Godmorgon. Tågresan hem från Stockholm igår var mycket smidig och bekväm men det tar ändå på krafterna, och jag däckade tidigt på kvällen när jag la mig i sängen
instagram 100kitchenstories. Jag fortsätter på samma frukosttema jag hade igår och gör idag igen en frukostskål som har garnerats med fina, färgglada och ekologiska ingredienser
instagram 100kitchenstories. Jag har alltid tyckt om jordnötssmör, men det har aldrig varit den där "wow omg vad gott"-känslan som många har över denna matvara