Det är många MÅNGA som lägger ut bilder på LCHFscones och det känns alltid kul när källan visas. Bland annat är #äntligensockerfritt en flitigt användare av mitt recept och inlägget ovan är från hennes instagram
Blanda allt ordentligt. Scones, Lchf och glutenfria. parmesansmör, nutella och citron&philadelfiasmör ( rör smör, lite philadelfiaost, rivet citronskal+saft och vaniljpulver)
Jag tog smör, rårörd havtornssylt och Änglamarks ekologiska, lagrade ost till sconesen. Det här receptet tog jag fram till den engelska utgåvan av min kokbok Långkok för LCHF och Paleo som kommer ut i USA och England nästa år i augusti
Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Blanda frön och nötmjöl med salt och bakpulver och rör ner i smeten. Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Förlåt för den urusla uppdateringen men jag har ju börjat jobba nu efter att varit föräldraledig i ett år så det finns helt enkelt inte lika mycket tid
Den uppskattas av alla men det är min erfarenhet då den serverades på gårdagens hummer fest. Hacka chokladen och smält den tillsammans med smöret i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.