Bullar

Bullar

  • 7 Recept
Rimbobullar

Rimbobullar

Lägg bullarna i formar och ställ dem på bakplåtar. Låt bullarna kallna utan bakduk. 1Låt bullarna jäsa i rumstemperatur under duk ca 2 timmar. 1Pensla med uppvispat ägg och grädda bullarna mitt i ugnen ca 6-8 minuter. 1Rör ut florsocker med vatten och glasera de kalla bullarna med glasyren
Karlsbader-bullar

Karlsbader-bullar

250 g mjölk 700 g vetemjöl 100 g strösocker 175 g smör 12 g bakpulver 1 ägg 50 g jäst 10 g salt 1 ägg, till pensling
Birgittas butterkaka

Birgittas butterkaka

Vetedeg25 g jäst 75 g smör 2 dl mjölk 1 tsk kardemummakärnor, stötta 0,25 tsk salt 0,5 dl strösocker 1 ägg 7 dl vetemjöl