Fisk

Fisk

  • 14 Recept
Ugnsbakad lax med fetaost

Ugnsbakad lax med fetaost

1. 2 kg laxfilé. 1salt. 11 msk pressad citron. 1150 g fetaost. 12 dl grekisk yoghurt. 10. 5 dl frysta provencalska örtkryddor
Tandoorilax med gurkyoghurt

Tandoorilax med gurkyoghurt

Ingredienser Portioner. 2 2 port laxfilé 2 msk tandoorikrydda 1 tsk olja 2 port ris Gurkyoghurt 1/2 gurka 2 dl matyoghurt 1 vitlöksklyfta salt peppar 1 kruka mynta Lägg till i inköpslistan
Enchiladas med kyckling

Enchiladas med kyckling

Enchiladas med kyckling. Hej lillördag. Hur har starten på veckan blivit. Min har bestått av jobb för hela slaten, men idag är jag ledig och tänkte därför göra lillördag fullt ut
Bakad potatis med tonfisk och majs

Bakad potatis med tonfisk och majs

Blanda samman yoghurt, tonfisk och majs. Fisk. Här en potatis med tonfiskfyllning man får på tallriken för endast 8 PP/portion. 1 burk tonfisk i vatten. 1 burk tonfisk i vatten
Krämig fisk med vitlök och örter

Krämig fisk med vitlök och örter

Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra på fisken. Smeta över hela blandningen på fisken och strö över ett tunt lager med riven ost
Bakpotatis med tonfiskröra!

Bakpotatis med tonfiskröra!

Blanda cream fraiche, lite majonäs, tonfisk, rödlök, dill, salt och svartpeppar. Nagga potatisarna med gaffel och ställ in dom i mitten av ugnen i 200 grader i ca 1-2 timmar beroende på storlek
Tonfisksallad - fräsch, nyttig och jättegod

Tonfisksallad - fräsch, nyttig och jättegod

2 burkar tonfisk, i olja eller vatten spelar ingen roll. /Boel 2 burkar tonfisk. Det räcker inte,  för det blir så förbannat gott att man äter för mycket
Snabb minestronesoppa á la viktväktarna

Snabb minestronesoppa á la viktväktarna

Koka pastan (enligt förpackningen). Skala och hacka alla grönsaker. Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt grönsakerna och tomatpurén, låt fräsa sakta i 5 minuter
Kokospanerad fisk

Kokospanerad fisk

Fisk var det här. Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fisken till kvällsmat, yay

Fisk med dijonsenapssås och färska örter

Lägg i fisken som skurits i bitar och låt den koka i cirka 5 minuter. 1 st fiskbuljongtärning(ar). Vispa samman creme fraiche, dijonsenap och 2 dl vatten i en traktörpanna och låt buljongtärningen smälta ner
Fisk under frasigt täcke

Fisk under frasigt täcke

Servera den frasiga fisken med mos. Lägg fisken i en ugnsfast form. Toppa fisken med blandningen. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken