Enchiladas med kyckling. Hej lillördag. Hur har starten på veckan blivit. Min har bestått av jobb för hela slaten, men idag är jag ledig och tänkte därför göra lillördag fullt ut
Blanda samman yoghurt, tonfisk och majs. Fisk. Här en potatis med tonfiskfyllning man får på tallriken för endast 8 PP/portion. 1 burk tonfisk i vatten. 1 burk tonfisk i vatten
Blanda cream fraiche, lite majonäs, tonfisk, rödlök, dill, salt och svartpeppar. Nagga potatisarna med gaffel och ställ in dom i mitten av ugnen i 200 grader i ca 1-2 timmar beroende på storlek
2 burkar tonfisk, i olja eller vatten spelar ingen roll. /Boel 2 burkar tonfisk. Det räcker inte, för det blir så förbannat gott att man äter för mycket
Koka pastan (enligt förpackningen). Skala och hacka alla grönsaker. Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt grönsakerna och tomatpurén, låt fräsa sakta i 5 minuter
Fisk var det här. Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fisken till kvällsmat, yay
Lägg i fisken som skurits i bitar och låt den koka i cirka 5 minuter. 1 st fiskbuljongtärning(ar). Vispa samman creme fraiche, dijonsenap och 2 dl vatten i en traktörpanna och låt buljongtärningen smälta ner
Servera den frasiga fisken med mos. Lägg fisken i en ugnsfast form. Toppa fisken med blandningen. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken