Ugnsbakad lax med fetaost
www.hemtrevligt.se
www.hemtrevligt.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.2 kg laxfilé
  • 1 salt
  • 11 msk pressad citron
  • 1150 g fetaost
  • 12 dl grekisk yoghurt
  • 10.5 dl frysta provencalska örtkryddor
  • 11.2 kg laxfilé med skinn salt peppar 1 msk pressad citron 150 g fetaost 2 dl grekisk yoghurt 0.5 dl frysta provencalska örtkryddor Ugn: 200° Det här behövs till 10 port:Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakpapper. Krydda med salt och peppar och droppa över citronsaft.
  • 1 Smula fetaosten fint eller mosa den med en gaffel. Blanda väl med yoghurt och örtkryddor.
  • 1 Bred blandningen över laxen och baka i ca 20 minuter tills laxen är klar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.