Blanda alla övriga ingridienser (utom fetaost), krydda valfritt och häll över kycklingen. 4 kycklingfileér. Krydda & bryn kycklingen runtom så den får fin färg (Jag klippte den i småkuber ca 2*2 cm). 4 kycklingfileér
Het kycklinggryta med chorizo. Strimla kycklingen tunt och fräs i olja tillsammans med hackad gul lök. När kycklingen fått färg så tillsätts slantad chorizokorv, hälten av tomaterna (i halvor) och sambal oelek
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Skär kycklingen i jämnstora tärningar. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och stek kycklingen tills den är genomstekt
Jag testade att göra en krämig saffranssås som kycklingen fick ligga och puttra i. Börja med att steka kycklingen i lite olja eller smör, tills den får färg
M. å. n. g. a. o. d. s. k. e. r. t. i. l. m. b. ä. ,. v. u. f. j. O. ö. H. c. h. J. p. y. B. K. 1. é. 2. 5. 0. /. &. F. 3. 4. L. N. P. T. S. G. n M. k g. d l. a v
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp