De har väl inte undgått någon att det är fettisdagen idag. Vi har en speciell tradition i våra familj för denna dag, som ni kan läsa mer om i min andra blogg HÄR
Jag har sedan tidigare bloggat om min mammas berömda tårta, men jag bara måste göra det igen för att visa att den kan varieras verkligen i smak och tycke
Jag går på måndagar på scrapbookings grupp och så har vi rullande fika lista. Denna måndag var de min och svägerskan tur att baka och då blev jag inspirerad av Frostrosornas inlägg om mjuk chokladkaka
Igår hade vi goda vänner på middag och då bjöd vi på denna mintmousse till efterrätt. Den var superenkel att göra och inte så mycket kalorier eftersom att det är från en av
Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja