Jag älskar créme brulée ❤️ det är bara så himla gott. Men jag får väl erkänna att jag inte brukar göra det allt för ofta men så fort jag är på en restaurang som erbjuder det så slår jag alltid till
(Såklart tog jag den fulaste med hål i hehe, men det var ju extra mycket fyllning också). Hej. Testade göra glutenfria piroger till middagen som vi åt med chililax
Häromkvällen gjorde vi supergoda varma toast i mackjärnet. Hade inte så mycket pålägg mer än ost i kylskåpet så jag hittade på en fyllning med bland annat lök, inlagd gurka, jalapeno, chilisås och majonäs
Dessa polkabollar är ett raw bakverk som är enkelt att göra bara man har en mixer. De är smaksatta med pepparmintsarom vilket ger dem en smak som påminner om polkagrisar (därav namnet)
Skiva kycklingen i tunna skivor. Blanda skivorna med chilipulver. Värm en stor teflonpanna med olja, och stek kycklingen i 5-6 minuter tills den är genomstekt
Godmorgon. Regnet smattrar här utanför och det ser ut att bli en riktig inne och fixa helg. Tänkte börja dagen med att tipsa er om ett nytt mjöl från Ramlösa kvarn som jag fått testa