Efterrätt

Efterrätt

  • 16 Recept
Pannakotta
Kolapaj

Kolapaj

Någon gång har jag klippt ut receptet på den här kolapajen, fråga mig inte var och när - eller varför jag fick för mig att testa den just nu
Perfekt kolakräm till paj!

Perfekt kolakräm till paj!

Kolakräm till paj. Tricket är att koka kolan till 122 grader. Då blir den lagom seg, men håller sig kvar i pajskalet när man tar en bit
Kolapaj med lingongrädde

Kolapaj med lingongrädde

Glutenfri Kolapaj med lingongrädde. Pajbotten. 1,5 dl rismjöl. 0,5 dl maizena majsstärkelse. 1 dl mandelmjöl
Lingonparfait

Lingonparfait

Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp. Lyft kastrullen från värmen. Vispa äggulorna i en skål och häll i sockerlagen under kraftig vispning
Supergod dessert - Gino

Supergod dessert - Gino

I helgen när vi hade gäster så avslutade vi vår trerättersmiddag med Gino, fantastiskt gott. Så här gjorde jag min Gino
Varm vit chokladsås

Varm vit chokladsås

Smält chokladen enl. anvisningar på förpackningen. Värm upp crème fraichen tills den sjuder, häll i chokladen och rör om
Dessert med vit chokladsås❤️

Dessert med vit chokladsås❤️

Jag smälter vit choklad i vispgrädde och häller det över bär och frukt i ett vackert glas. Här har jag jordgubbar i botten och massa blåbär ovanpå
Dessert

Dessert

15 Jan. 06. 53. Dessert. 0kommentarer. Den här desserten gjorde jag till nyår. Det är en mörk choklad pannacotta och en passionsfruktpannacotta