150g fetaost på bit. 1 burk crème fraiche. Sätt ugnen på 175°. 150g fetaost på bit. 1 burk crème fraiche. Den här oxfilérätten åt vi både på nyår och nu till sambons födelsedagsmiddag
4 ca 600 g oxfilé i bit 1 msk smör eller margarin 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Sås. 2 schalottenlökar 2 krm svartpeppar 1 msk smör eller margarin 3 msk konjak 2 1/2 dl vatten 2 msk kalvfond 2 msk vetemjöl 1 dl vispgrädde 2 tsk soja ev salt Till servering potatis kaka och haricots verts Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
a 15-20 minuter. Häll 1 msk av det smälta smöret i botten på formen. a 1 timma. 1 oxfilé c. 1msk smör. 1 tsk salt. 1krm svartpeppar. 1 msk smör eller margarin. 1 dl vispgrädde. 15 potatisar
Vitlök i skivor (1 stor klyfta till ca 400 gram kött). Sätt ugnen på 175 grader. Låt köttet vila ca 15 min under folie innan det skärs upp. Alexandra fyller 15 år på självaste midsommarafton men vi skjuter på det firandet tills söndagen istället. DS 1 stor klyfta
I dagarna kom våra första visitkort. Tänk att det ska ta så lång tid att få ändan ur och bara beställa en sådan simpel och inte alls dyr sak som visitkort
Sätt ugnen på 150°. Skiva potatisen 1 mm tjock med mandolin eller osthyvel. Baka i ugnen på 150° ca 45-50 minuter eller tills de känns mjuka vid stickprov. November 16, 2014 at 9. November 16, 2014 at 10. November 17, 2014 at 1. 18 pm. November 17, 2014 at 1. November 17, 2014 at 1. 18 p
1. Värm ugnen till 150 grader. 1 rapsolja , till stekning. 1 smör. 1 salt och peppar. 1 kg potatis(ar) , tunt skivade. 10 droppe(ar) worcestershiresås. 1 salt och peppar