Vad gör man med vitkål som börjar se lite ledsen ut i kylskåpet. Jo, man kokar kålsoppa. och har man dessutom köttfärs hemma så rullar man små frikadeller till
OK, dags att ta sig an en grymt misshandlad rätt. Alla har väl plockat åt sig stackars fisk-, fläsk- eller räkbitar innbäddade i enorma mängder frityrsmet från något sunkigt lunchbuffebord
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Redan fredag kväll. ) och i ärlighetens namn skulle jag kunna tänka mig att jobba tredagarsvecka jämt. I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Ibland är det bra att vara lat. I höstas brydde jag mig inte om att tömma krukorna med örtkryddor som står bredvid uteplatsen – och i helgen kunde jag skörda rekordtidig oregano
Fiskburgare med parmesan istället för sesamfrön som jag brukar göra blev kanon. Här med den syrliga härliga varma citronsåsen och en fräsch sallad med ångkokt broccoli, avokado, rödkål, tomat och ruccola