Fisk

Fisk

  • 12 Recept
Kall sås till fisk

Kall sås till fisk

Mitt bästa recept på kall sås till fisk. Servera till någon god fiskrätt och potatis. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
Lax i ugn med citron & dillsås

Lax i ugn med citron & dillsås

Fisk med citronsås är alltid gott. Lägg den fisken i en ugnssäker form. 500 gr lax eller annan fisk. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk
Recept: Lax i ugn med rom och dill

Recept: Lax i ugn med rom och dill

Häll såsen över laxen och tillaga i ugnen ca 20-25 minuter tills fisken är klar. Då var det måndag och vardag igen
Enkel fiskgratäng med tomat

Enkel fiskgratäng med tomat

Vi åt tomatfisken med kokt potatis och bladspenat. Lägg fiskfiléerna i botten av en ugnsfast form och salta och peppra generöst
Hemmagjord fish and chips

Hemmagjord fish and chips

För panering av fisken. - Doppa fisken i ägget – i mjölet- i ströbrödet och placera sedan i en medelvarm stekpanna
Olas torskgratäng

Olas torskgratäng

Häll såsen över fisken, strö osten över fisken och in i ugnen. Skiva eller hacka löken och grönsakerna i lagom bitar
Ugnsbakad lax i jättegod sås

Ugnsbakad lax i jättegod sås

Häll såsen över fisken. Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Detta gick snabbt och lätt att tillaga
Torsk i ugn med hummersås

Torsk i ugn med hummersås

Fisk är något de flesta av oss äter alldeles för sällan. Fördela det över fisken och strö på lite riven ost
Superenkel fiskgratäng

Superenkel fiskgratäng

Och så var det den här fiskgratängen. Den var så enkel att laga och smakade faktiskt som fiskgratäng brukar smaka
Fiskgratäng med räkor

Fiskgratäng med räkor

Hos oss har vi inga fisk dagar, taco dagar osv, utan det lagas och äts helt enkelt när man känner för det
Fiskgratäng med räkor och potatismos

Fiskgratäng med räkor och potatismos

Fiskgratäng. Bred ut fisken och salta. Häll såsen över fisken. Fiskgratäng. Potatismos. 10-12 potatisar. 1½-2 dl standardmjölk