tomat till servering. 12 kalamataoliver, kärnfria. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 skivor formbröd, fullkorn 2 avokado 12 kalamataoliver, kärnfria 8 skivor ost, Arla® Hushålls 2 dl rucola flingsalt tomat till servering rödlök till servering
Pensla bullarna med ägg och grädda mitt i ugnen i 6-8 minuter i 250C tills de får lite färg. De goda rimbobullarna behöver inte alltid bli fyllda med smörkräm, utan de blir även goda med vaniljkräm som fyllning
Hetta upp olja och/eller smör och fräs lök och vitlök några minuter utan att det tar färg. I mitt försök att äta mer vegetarisk mat experimenterade jag för några veckor sedan fram ett riktigt bra recept på bönburgare
kalamataoliver. Kör avokado med olivolja och citronsaft i matberedare, eller mosa med gaffel. Stek brödskivorna och servera tillsammans med kalamataoliver