Passar perfekt sombjudmat. Lyxigt gott blev det idag fläskfilé. Lägg fläskfilén i kastrullen igen och tillsätt crème fraiche, soya, vispgrädde, buljongtärning, tomatpuréoch sambal oelek
Ingredienser Portioner. 4 ca 2 1/2 kg rimmat fläsklägg med ben 20 kryddpepparkorn 4 lagerblad Rotmos 4 morötter 1 storkålrot 600 g potatiskokspad från fläskläggen 1 1/2 msk sirap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
[header_image] =>_matblogg_öland_logo. Höstmat deluxe. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
I eftermiddags firande vi mamma med libanesisk mat, present och givetvis tårta. Det har hunnits med aw, renovering på landet, bakningoch så klart morsdagsfirande
Systersonen Daniel hade ju bakat min absolutafavorit igår. så himla gott. För er som är sugen på att baka denna goding nu till sommarkaffet så kommer här ett recept på den
Katarina Ivarsson. Dela nöt bog tärnad. grönsaksbuljongtärning. morot i bitar. koka köttet mjukt med lagerblad+kryddpeppar+vatten+buljong i en kryddgömmaca 45-60 min tillsätt ev mer vatten. tillsätt morot låt koka5 mintillsätt grädde smaka avtillsätt ev mer saltrör ut mjölet i vattenred avkoka 5 mintillsätt sist pepparroten. pepparot riven ca 2 msk
Blanda mjöl obakpulverovaniljsocker. Vispa ägg osocker pösigt i stor bunke. tillsätt torra ingredienser samt det smälta smöret och mjölken / grädden till ägg/socker smeten