Vanligtvis brukar jag få några likes av mina ”stammis”-följare och sådär, ja ni vet. I onsdags lade jag ut en bild på min middag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt
Ett enkelt, men dock lite tidskrävande bröd. Inte mycket jobb, men mycket väntan. Men det är det värt. Men resultatet går inte av för hackor, den saken är klar
Grönkål är en underskattad grönsak. Skapligt billig, väldigt god och sprängfylld med nyttigheter. Dessutom sägs den vara väldigt lättodlad och kan stå kvar ute och skördas långt inpå vintern
Äntligen har jag provat att baka surdegsbröd. Jag fick en surdeg av min mamma och gjorde sedan ett helt gäng små surdegar som nu ligger i frysenoch väntar på att bakas
Så var det en ny vecka som började med att dottern vaknade i morse med hög feber och ont i huvudet så det blir att vara hemma och ta hand om henne idag
Bakade nyligen mitt första surdegsbröd, vilket blev supergott verkligen. Jag gör tyvärr inte egen surdeg, det är ju så mycket enklare att köpa färdig i matbutiken