Stek löken och fläsket några minuter i en stekpanna eller gryta på medelvärme. Baka 5 minuter i ugnen. Baka 15 minuter i ugnen tills fyllningen stelnat och fått fin färg
Nigellafrön- svartkummin, kryddiga små frön. Nigellafrön- svartkummin, kryddiga små frön. Tillsätt jäst, salt och socker, rör om och låt stå i 10 min. Knåda degen en bra stund, minst i 10 min för hand eller bakmaskin. När brödet fått färg på undersidan, efter ca 1-2 min vänder du brödet och steker på nästa sida i ca 2 min
Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Det är ju lite pyssligt, de olika momenten tar en stund att genomföra och de ska doppas i choklad och fixas med – här har du en stor biskvi som innebär mindre ”pill”