De här goda bröden är helt suveräna att använda till kebabrulle eller liknande. Bröden är mjuka och lite sega vilket gör att de håller ihop bra även när de fylls med lite blötare fyllning
Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Fyllda bröd. Dessa bröd heter ”pizzabröd” hemma hos oss för att det är just vad dom är. Fyllda bröd med smak av pizza, tomatsås, riven ost och annat gott i
Du behöver. en ugnsfast gryta med lock. 1. Dag 1. Lös upp jästen i vattnet. Rör ner vetemjöl och salt. Täck med plastfolie och ställ i kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.