Dan Sukker
Baka

Baka

Enkel dessert - en bra start eller ett gott slut

Enkel dessert - en bra start eller ett gott slut

Vad säger ni, ska vi kicka igång helgen med en enkelt efterrätt som lätt går att svänga ihop. Jag älskar enkla desserter och varvar ofta smulade cookies med vaniljyoghurt (delikatess varianten) och bär i glas
Saffransbullar med apelsinremons

Saffransbullar med apelsinremons

Baka av i ugnen på 225 grader ca 8-10 minuter. Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull häll på mjölken och låt den bli ljummen, 37 grader
Vildjästa kanelbullar (16 st)

Vildjästa kanelbullar (16 st)

Baka ut kanelbullarna. De här kanelbullarna blir saftigare och får segare konsistens tack vare surdegen
Jordgubbs- och vaniljcupcakes

Jordgubbs- och vaniljcupcakes

Sätt ugnen på 180 grader. Blanda margarin, vaniljsocker, socker, mjöl, ägg och vatten i en mixer. Mixa på låg fart i en minut
Läckerbitar

Läckerbitar

Koka upp alla ingredienserna till bottnen, utom flingorna, i en gryta. Rör i flingorna. Klä en liten långpanna, ca 25 x 35 cm, med plastfilm och bred ut smeten i denna