Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön
(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7 st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Jag använder oftast det här receptet på tårtbotten och det fungerar jättebra. Dessutom går det alldeles utmärkt att utesluta vetemjölet och baka på enbart potatismjöl om man vill baka glutenfritt
Snabba russinbullar - Saftigt och gott bakpulverbröd. Fler recept på bakpulverbröd hittar du HÄR >>. Alla mina brödrecept hittar du HÄR >> 4 dl rågsikt
När jag nu hade en lergryta hemma passade jag på att baka bröd i den också. Tyckte att brödet smakade en aning jäst så nästa gång tar jag ett halvt jästpaket det borde räcka och låter det jäsa aningen längre