Mixa i en mixer och få till en rätt tjock smet. Se alltid till att det finns lite olja på pannan. Häll i en klick till önskad storlek, se min video över hur jag gjorde
Ta gärna lite extra till servering för de som vill ha. Att den räcker till 8 pers beror helt på ens tolerans för sötsaker. Värm ugnen till 160C*. Ta hälften av margarinet (115g) och blanda med mjölet tills du får en smulig deg. Grädda i ugnen 25-30 minuter eller tills degen fått en gyllenbrun färg. Lägg resterande margarin (115g), kondenserad mjölk, farinsocker och sirap i en teflonkastrull och värm försiktigt tills smöret och sockret lösts upp. 7 minuter tills smeten tjocknar och får en ljus kolafärg
Bryn kycklingfilen tills den har fått fin färg på ytan. Tillsätt lite fett i pannan och bryn löken. När löken börjar mjukna tillsätt champinjonerna och fräs tills champinjonerna är mjuka och tar lite färg