Grädda i ca 10 minuter eller till smeten fått fin färg. En ny bebis har kommit till oss. Vi är så klart överlyckliga och mat är stundom ganska underpriotiterat
Ta ut och låt steken vila 10 minuter innan du tar bort steksnöret och skivar upp köttet. Receptet är hämtat från Fernando Di lucas bok "Mitt medelhavskök" (Massolit Förlag) 1 msk salt
Ta ut och låt steken vila 10 minuter innan du tar bort steksnöret och skivar upp köttet. Receptet är hämtat från Fernando Di lucas bok "Mitt medelhavskök" (Massolit Förlag) 1 kg Lammstek
Stek svampen i lite av oljan i 10–15 minuter så att den får mörk färg. Det kommer att ta cirka 15–20 minuter med allt rörande. Lägg i hälften av svampen de sista 10 minuterna
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Vänd ner svampen och fräs ytterligare ett par minuter så att svampen hinner ånga av. När all buljong tillsatts är det bara att lägga på lock och vänta i cirka 15 minuter
Det är bokskogar i brinnande höstfärger och nyplöjda fält. När 20 minuter återstår skivar du paprikan och låter den koka med tills den är genomkokte, men fortfarande fräscht al dente
Skär köttet i lite mindre tärningar. Bryn i en stekpanna med olja och lägg över i en gryta. Skala och hacka löken, kärna ur och hacka paprika och chili