till systeryster + bebis som inte äter mat än. Här är lite av vad som fick bidra idag. Köttbullar Fiskgryta med gårdagens spad av blåmusslorRåstekt potatis och morötterMarco lagade lasagneStuvad portobellosvampRotselleri och palsternacka som det blev puré avLasagnen färdigDet blev en mix av diverse maträtter
Börja koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Starta ugnen på 225 grader. Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med färsen tills den är klar
Koka linserna i 6 dl vatten i 20 minuter. Slå bort ev vätska. Fräs all lök i olja i en stekpanna. Tillsätt morötter och paprika som får fräsa med i någon minut
Man skulle kunna tro att jag havererat helt och hållet när det kommer till matlagningen. Men faktum är att jag de senaste månaderna mer eller mindre spenderat helgerna med storkok och fyllandet av lunchlådor för veckan som kommer
För min del drar termin två snart igång och med lärdom från vårterminen så har jag så smått börjat bunkra upp i frysen med matlådor och diverse hemgjorda biffar att ta till efter långa skoldagar, eller på morgonen när det inte finns någon lunchlåda att tillgå
Ner i matlådor och in i frysen. Eftersom jag försöker att inte använda så mycket grädde i mina recept nu mera så har jag här kommit på en currygryta utan grädde
Matlådor för ett gäng dagar klart. Förra året blev jag inspirerad av Josefin då vi körde FF samtidigt, att koka kycklingfiléer och ha i kylen, bara att värma med den kolhydratkällan man vill och lägga till grönsaker