Till fisken. Lägg på fisken och ringla över olja och balsamvinäger. Smula mozzarella över fiskbitarna. Sätt in formen i mitten på ugnen ca 20 minuter tills fisken känns klar
Att tillaga fisk är en av mina största svagheter, men jag vill bli bra på det. Fisken blev nästan perfekt, kunde ha fått någon minut mindre, men helt perfekt får det ju inte bli på första försöket
Fisk och annat gott i ett paket 2v & 2b. Så blev det då fredag, en efterlängtad sådan. Hela familjen samlad (plus en hund) och lugnet infann sig tidigt, vilket vi alla njöt av - även hunden, tror jag
Putsa och torka av fiskfilen och dela den i två bitar. Låt fisken stå i denna marinad i en timme. Nu är det dags att steka fiskfileérna i en smörad stekpanna, stek fisken på bägge sidor inte mera än i några få minuter, just så länge att fiskköttet har blivit nästan genomstekt, det ser du genom av att fiskköttets äggviteämnen så att säga har koagulerat, och när det gäller för torsken så blir köttet så där lätt, lätt rosa-aktigt och fast i konsistensen
Sorbet med mango, nektarin och ananas. 1 augusti 2015, 10. 17. Som ni säkert har märkt så har jag en vansinnig förmåga att aldrig, aldrig, aldrig någonsin slänga mat här hemma
11 juni, då är ju sommaren här på riktigt, trots att inte vädergudarna håller sams så tar jag mitt fulla ansvar för sommarmat, picknickar och glasspauser