Kyckling

Kyckling

  • 3 Recept
Stekt kycklingfilé

Stekt kycklingfilé

Utmärkt sätt att tillaga kycklingen på om du har ugnen full med andra go'saker. 1 kycklingfilé per pers. 1 kycklingfilé/pers. (kan steka 4 st i en panna)2,5 dl vatten1 kyckling/köttbuljong1/2 citronsalt o peppar(här använt Webers Kick´n Chicken)Bryn kycklingfiléerna så de får fin färgPressa citronen över och kryddaHäll i vattnet och lägg i buljongtärningenRör runt så buljongen löser sigLägg ett lock på som täcker hela stekpannanLåt stå på svag värme i ca 13-15 minSe till att ösa skyn som finns i stekpannan på filéerna under tiden så de blir saftigaKLART. 1 kycklingfilé per pers. 1 kycklingfilé. 1 kyckling
Currykyckling med ris

Currykyckling med ris

Skär kycklingen i bitar och bryn den. Strimla paprikan och baconen och stek det tillsammans med kycklingen