cowgirl66an
cowgirl66an
sill inläggningar
Såser Och Röror

Såser Och Röror

Supergod currysås

Supergod currysås

Hacka lök och äpple. Strö över mjöl och späd under omrörning med vätska. Tillsätt grädde och äggula under vispning
Inlagd abborre med kantareller

Inlagd abborre med kantareller

Koka upp ättika, socker, vatten, lagerblad, nejlikor och senapsfrön. Tillsätt kantareller, morot och lök
Grillad fläskytterfilé

Grillad fläskytterfilé

ca 600 g fläskytterfilé marinad till grillat kött eller annan marinad grillkrydda eller  salt och  svartpeppar. 1grillkrydda eller  salt och  svartpeppar
Toum (libanesisk vitlökscreme)

Toum (libanesisk vitlökscreme)

Ta det lugnt och vispa hela tiden så att din vitlökscreme inte skär sig. Lägg över i en tjusig skål och låt stå i kylen fram till servering
Gulaschsås

Gulaschsås

salt och svartpeppar. skiv löken och bryn i smör, när den fått färg häll ner den upphackade paprikan. Ner med vätskan och pressa ner vitlöksklyftan
Cole slaw med gurka

Cole slaw med gurka

Strimla kålen fint och riv äpplet grovt. Hacka persilja så det motsvarar 1 msk. Blanda ihop alla ingredienser
Cole slaw

Cole slaw

Blanda ihop dressingen och rör sedan i grönsakerna. Riv morötterna ganska grovt. Strimla vitkål med en osthyvel så vitkålsmängden blir ungefär lika som morötterna
Underbar majonäs

Underbar majonäs

Det här är Per Morbergs recept på majonäs, jag blev både förvånad över hur enkelt det var och hur gott det blev
Aioli med saffran

Aioli med saffran

räkor, havskräftor och krabbklor. salt och nymalen vitpeppar. Smaka av med salt och peppar. Kaviargrädde och aioli med saffran Ingredienser
Hemlagad aioli

Hemlagad aioli

Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt ev mer dijonsenap och vitvinsvinäger
Aioli - Recept

Aioli - Recept

Mät upp ägg, pressad limesaft, salt, vitpeppar, dijonsenap, matolja i en smal och avlång bunke (brukar följa med handmixern)
Tomatsås

Tomatsås

En smidig och lättlagad tomatsås. salt och peppar. Hacka lök och vitlök fint. Häll ner resten av ingredienserna, förutom den färska basilikan och basilikapeston
Limecurd

Limecurd

Det är en härlig, len och smakrik kräm som kan användas till bakverk, tårtfyllningar, på helgmackan osv, Det är inte speciellt svårt att göra, du borde verkligen prova