KycklingwokJag har länge tänkt testa shiratakinudlar och igår var det dags. Jag gjorde en kycklingwok med currysmak där jag blandade ner nudlarna och vid servering toppade jag med krispiga cashewnötter
Pressa vitlöksklyftan i wokpannan tillsammans med mat eller olivolja och kryddorna innan du lägger i kycklingen och låt fräsa tillsammans tills kycklingen blivit gyllenbrun
Woka grönsakerna och kycklingen i olja tills grönsakerna har mjuknat och kycklingen är genomstekt. Innan du stänger av plattan, ha i två ägg och blanda runt för en saftigare wok
Jag älskar wokad mat. Oftast blir det ju dock inte alls lika när man wokar hemma som om man köper wok, men idag blev det i alla fall jättegott även hemma =) Dessutom gör cashewnötterna att maträtten lyfter till en helt annan nivå
En enkel wokrätt kan förhöja vilken vardagskväll eller helgkväll som helst. Wokrätter går ofta snabbt och lätt att laga men smakar ofta som om det är mycket tid nedlagt på dem