Omelett

Omelett

  • 3 Recept
Ugnsomelett med gräddstuvade kantareller

Ugnsomelett med gräddstuvade kantareller

Omelett. Lägg upp portionsbitar av omeletten på tallrikar och fördela svampstuvningen över. Grädda omeletten 20–30 minuter längst ner i ugnen, tills den stannat och fått fin färg. Omelett5 st ägg 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk, 3 % 2 krm salt ett par varv på vitpepparkvarnen smör till formen
Ugnsomelett med svampstuvning

Ugnsomelett med svampstuvning

Ingredienser Portioner. 4 1 1/2 msk vetemjöl 5 dl mjölk 4 ägg 2 krm salt 2 krm vitpeppar smör till formen Stuvning 1 l kantareller smör till stekning 1 tsk salt 1 1/2 krm peppar 3 dl vispgrädde eller mellangrädde majsstärkelse Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5