Ugnsomelett med gräddstuvade kantareller
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 st ägg
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk, 3 %
  • 2 krm salt
  • ett par varv på vitpepparkvarnen
  • smör till formen
  • 1 l färska kantareller, rensade
  • 2 +2 msk smör
  • 5 dl vispgrädde
  • salt
  • vitpeppar
  • sallad
  • Omelett5 st ägg 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk, 3 % 2 krm salt ett par varv på vitpepparkvarnen smör till formen
  • Svampstuvning1 l färska kantareller, rensade 2+2 msk smör 5 dl vispgrädde salt vitpeppar
  • Till servering sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.