Sylt mm

Sylt mm

  • 5 Recept
Rabarbersaft med smak av barndom

Rabarbersaft med smak av barndom

Koka upp vattnet, lägg i rabarbern och koka den mjuk (rabarbern kommer att vätska sig så du får knappt en liter vätska)
Svalkande rabarbersaft!

Svalkande rabarbersaft!

Vi är inte vana att ha saft hemma så det har känts väldigt lyxigt och gott med egengjord saft. Vi använde dessutom saften till drinkar på både midsommarafton och på mannens fördelsedag
Rabarbersylt...

Rabarbersylt...

Själv ska jag ha den till glass men mer om det återkommer jag till lite senare idag. Lägg i kastrull tillsammans med vattnet
Chia-pudding (paleo)

Chia-pudding (paleo)

Mät upp kokosmjölk, chiafrön, kanel, kardemumma och äkta vanilj i en mixerkanna. Mät upp kokosmjölk, chiafrön, kanel, kardemumma och äkta vanilj i en mixerkanna

rabarbersylt med ingefära.

* ställ i kylen (eller på annat svalt ställe) ett par timmar. * låt sylten småputtra drygt en halvtimme, kanske 45 min. * häll sylten i varma burkar (sätt dem ett par minuter i kanske 150 grader i ugnen så dör bakterierna med) och sätt på locket meddetsamma. 500 gram syltsocker