Det härliga receptet kommer från boken Sommar på burk av Åsa Swanberg Läs också. Rårörd rabarbersaft. Så gör du ljuvligaste sommardrycken Rabarbersylt med kardemumma Ingredienser Rabarbersylt med kardemumma 1/2 kg rabarber saft av 1 citron 6 dl socker 1 msk kardemummakärnor Gör så här Ansa och skölj rabarbern
RABARBERPAJER I ALL ära, men attans så gott det blir med sylt kokad på rabarber. Fräscht syrlig blir den och är god till nästan vad som helst, utom möjligtvis sill och potatis
Bristen på ekologiska ägg är ett otyg. Även om fler producenter satsar på eko verkar efterfrågan fortfarande vara större än tillgången – i min butik gapar i vilket fall hyllorna ofta tomma
Sommarens första skörd av sylt. men absolut inte den sista. Jag älskar att ta hand om trädgårdens frukt och bär och fylla matkällaren med sylt och marmelad till vinterhalvårets mörka månader
Här hemma har vi firat min stora flicka som dagen till ära fyller åtta år. Det blev ingen tårta idag utan i morse när hon vaknade fick hon en jättestor chokladboll med ett ljus på och paket såklart
Jordgubbs- och rabarbersylt. 26 juli 2015, 09. 46. Ja, vad gör man när sommaren ser ut att regna bort. Jo jag spenderar lite tid i köket och passar på att sylta, safta och baka så det står härliga till
Rabarbersylt. Skala rabarbern och skär sedan den och jordgubbarna i bitar. Överför frukten tillsammans med citronsyra, citronsaft och socker i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.