Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Sätt ugnen på 150 grader. Rårörda lingon. Banda socker och lingon, rör runt och ställ undan. Kålpudding. Finhacka och fräs lök tillsammans med soja på mediumvärme
Kebabgryta är både snabbt och enkelt att fixa till och dessutom väldigt gott. 3-4 pers400 g kebabsplitt2 lökar1 krossad vitlöksklyfta1 msk kebabkrydda3 dl matlagningsgrädde1 burk krossade tomater4-6 stora färska skivade champinjoner1 köttbuljongtärningpepparkryddaFräs lök, vitlök, champinjoner och kebabsplitt i lite smör i en stekpanna tills det fått fin färg
Detta vart riktigt smarrigt. Tyckte även äldsta pojken på 9år men han fick hemmagjorda. pommes till. Titta här om du vill se hur jag gör dom %20r%C3%A4tter
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar. Lägg i en ugnsfast form och tillsätt olja samt salt och peppar efter smak
Från början hade vi tänkt göra gorgonzolafyllda lövbiffar men så kom vi på att vi hade massa kantareller i frysen, så det blev en egen variant av receptet på Matplatsen
I dag blir det matlagningsrepris i här Mårtenssons kök och vi hoppas att ni har överseende med det. Vi lyckades nämligen trolla bort ett gammalt inlägg med vårt favoritrecep på jordnötssås, eller sataysås, i vår iver att ta med det på en av våra veckomatsedlar och vi lyckas inte för allt i världen att få tillbaka det på sin gamla plats igen