. Tänk att det bara är en vecka kvar till julafton idag. Tiden går så himla fort i december. Tänker alltid att det är goooott om tid, och så vips är det en vecka kvar
Hej. Vad kul att ni gillade gårdagens lusselångpanna. Jag tänkte att jag fortsätter på saffranstemat för idag blev det nämligen saffransbullar med vit choklad bakade här hemma
Dags igen. Nya bullar med saffran. Åtta påsar saffran har redan använts och fler kommer det att bli. Den här gången blev det bulldeg i långpanna, väldigt smidigt må jag säga
1. Baka muffins enligt receptet. 2. Klipp till 90 bitar godissnören som är ca 8 cm långa. 3. Blanda ihop alla ingredienserna till glasyren, tillsätt lite vatten om det behövs så glasyren blir lagom bredbar
Skala av och riv äpplen. Blanda det med socker och kanel. Hetta upp äppleblandningen tills allt vatten har försvunnit, låt koka i några minuter tills äppelrivet är mjukt
Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
1. Fyllning. Rör ihop alla ingredienserna ordentligt i en skål. Klicka ut ca 40 högar på en tallrik. Ställ den i frysen i 1–2 tim så att bitarna blir frysta