Vår son fyllde 8 år förra veckan, och vår dotter fyller 6 år nästa vecka, så imorgon blir det släktkalas för hela slanten. 600 gram kycklingfilé. 2 vitlöksklyftor 600 gram kycklingfilé
Dela kycklingfilén i tunnare och mindre bitar. 500 g kycklingfilé, 1 tsk matfett, salt, peppar, 150 g grillad paprika (finns i burk), 1 boll mozzarella (ca 30 gram), 2 vitlöksklyfta, färsk basilika efter tycke o smak, 1 msk pinjenötter. Print PDF 500 g kycklingfilé
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
3 kycklingfiléer. Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop. Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare
Nämligen kycklingfilè som jag fyllde med godsaker, virade bacon runt och stekte i ugnen. Kolla även in mitt andra recept på fylld kycklingfilè om tycker detta verkar gott
4 st kycklingfiléer. Bryn filéerna runt om i smör i stekpanna. Krydda med salt och peppar. Skär en skåra i varje filé och lägg i en skiva skinka, en klick färskost och några tomatklyftor
4 st kycklingfiléer. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.