Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
Du behöver. 500-600 g benfri lax skuren i små bitarsaltSeafood&fish krydda från SantaMariaDillpeppar från LCHF-butiken2-3 dl skalade och grovhackade räkor4 dl creme fraiche1 msk tomatpuré1 krm cayennepeppar1/2 tsk sambal oelek1 pressad vitlöksklyftaSå här gör Du
Lägg upp hälften av den vakuumförpackade potatisgratängen i en smord form. Hacka laxen grovt och finhacka dill men spara några dillkronor till garnering
Lägg fisken i mitten och salta. Blanda crème fraiche, vatten, (ev 1 msk mjöl), dill, salt samt peppar och bred ut det över fisken. Stick ner citronklyftorna i gratängen och grädda mitt i ugnen, vid 200 grader, i cirka 20 minuter, eller tills fisken är genomkokt
Denna va super. )Till detta gjorde jag ett parmesan o persilje mos jag sprita ut o gräddade i ugnen. Du behöver till 4 pers4 färska laxfile bitar½ paket bacon200 g phiadelphia sweet chilli1 dl cream fraiche1 dl mjölk eller gräddeLite riven parmesan uppepå laxenSalt peppar7 stora potatisar King Edward1 dl färsk persilja100 g permesanost1 ägg½-1 dl mjölk1 msk smör2 tsk cream fraicheSalt o pepparKoka potatisen i 20 min
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken