Saffransmums. Nu blir det saffransmums. Eller saffransrutor om man hellre vill. Vi pratar alltså om kärleksmums med saffranssmak istället för choklad och vad kan vara bättre än det
Då kom jag på att jag förra året bakade lussesemlor som blev ett sjukt mycket besökt recept. Gillade du detta recept skulle jag bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig i Matbloggsprisets tävling
1. Fyllning. Rör ihop alla ingredienserna ordentligt i en skål. Klicka ut ca 40 högar på en tallrik. Ställ den i frysen i 1–2 tim så att bitarna blir frysta
Vispa lätt ihop ägg och grädde. Tillsätt ost, den strimlade skinkan, gräslök, salt och peppar. Häll upp i 10 pappersformar som placerats i en muffinsplåt
Det här är nästan ett måste att ha i frysen. Perfekta att ta med på utflykten eller som igår, när jag ska hämtade barnen tidigt och vi passade på att äta mellis ute i solen