Christers Matbok

Christers Matbok

  • 5 Recept
Marinerad fläskytterfilé helstekt på låg värme

Marinerad fläskytterfilé helstekt på låg värme

Ni har kanske märkt att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har inte hunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning
Stekt torsk med sötsyrlig dillsås och färskpotatis

Stekt torsk med sötsyrlig dillsås och färskpotatis

600 g torskfilé 2 msk olivolja flingsalt 2-4 msk smör 2 dl grekisk yoghurt 1 tsk ättiksprit 12 % 2 msk flytande honung 0,5 tsk salt 1 knippe dill 0,5 knippe gräslök 2 tsk dijonsenap 600 g färskpotatis 100 g rädisa (gärna med blasten kvar)
Varm smörgåstårta med tonfisk

Varm smörgåstårta med tonfisk

Den här rätten gjorde jag för första gången nu i helgen, men det känns redan som att det kan bli en klassiker i Bakbokmat-hemmet
Räkröra med pepparrot

Räkröra med pepparrot

Skala och hacka löken fint och tärna gurkan. Blanda crème fraiche, pepparrot, dill och senap och rör i gurkan