Marinerad fläskytterfilé helstekt på låg värme Ni har kanske märkt att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har inte hunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning Få lite matro
Stekt torsk med sötsyrlig dillsås och färskpotatis 600 g torskfilé 2 msk olivolja flingsalt 2-4 msk smör 2 dl grekisk yoghurt 1 tsk ättiksprit 12 % 2 msk flytande honung 0,5 tsk salt 1 knippe dill 0,5 knippe gräslök 2 tsk dijonsenap 600 g färskpotatis 100 g rädisa (gärna med blasten kvar) www.koket.se
Varm smörgåstårta med tonfisk Den här rätten gjorde jag för första gången nu i helgen, men det känns redan som att det kan bli en klassiker i Bakbokmat-hemmet Bak bok mat
Räkröra med pepparrot Skala och hacka löken fint och tärna gurkan. Blanda crème fraiche, pepparrot, dill och senap och rör i gurkan Hemmets Journal