Hej hopp. Jag sitter och spånar idéer till adventsbakningen för fullt nu ikväll, tänker att det ska vara en bra blandning mellan godis, kakor, desserter, lätta recept, lite mer avancerade utmaningar och så klart alldeles underbart gott
Detta är en lättbakade mördegskakor då jag har använt mig av Choklad Chunks från Odense. Det är en produkt med små bitar av choklad som är anpassade till bakning och man slipper själv hacka chokladen
Gissa vad som gömmer sig i denna flätade bulle (smördeg). Choklad. Så enkelt, så gott och så smart. Gissa om man imponerar på gästerna genom att göra efterrätten direkt på plats när det är dags att äta den
Tog tag i bakandet idag. Har ju inte så mycket annat att sysselsätta mig med för stunden. Knyttet verkar ligga tryggt i magen, och inte tror jag i alla fall att det händer något innan helgen
. Muffins som jag stod och svor över i förrgår. Men det visade sig att de blev rätt lyckade ändå. Jag hade slut på muffinsformar (hade bara tre kvar) så därför provade jag att lägga smeten i vanliga bullformar, men det blev inte alls bra så de får ni inte ens se på bild, hehe
Sätt ugnen på 175°C. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och Oboy och rör ner det i smörblandningen