Igår lagade jag denna mumsig pastagratäng med brysselkål och färskost. Vi hade nämligen brysselkål kvar i frysen och lite färskost över från uppesittarkvällen, så jag tyckte att det var en utmärkt idé att kombinera dessa ingredienser i en krämig pastagratäng
Servera pastan nykokt med sås och kokt broccoli. 200 g pasta. 1200 g pasta färsk t ex tagliatelle Ost- och skinksås. 1Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Blanda i pastan. 4-5 persca 300 g okokt pastaÄggstanning. Koka pastan enl anvisningarna på paketet, men minska koktiden med 2-3 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min tills äggstanningen har stannat och pastan fått fin färg. ca 300 g okokt pasta
Här och nu tänkte jag tipsa om en god pastasås till middag idag. Här är en riktigt god sås till pasta där både skinka, broccoli och champinjoner samsas
Smaka av servera med pasta. Koka en gryta broccoli nästan mjuk. 2 dl crémefrachie 2 dl grädde 1 grönsaksbuljongtärningPeppar och salt Blandas och hälls över nykokt broccoli
Eftersom lasagnen med champinjoner och ädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Krämig och underbart god pasta med champinjonsås, serveras med parmesanost och ruccola. Inlägget Krämig pasta med champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN